Minitarte cu rubarba si mure

de oanapl in Prajituri, 7 Ian 2017 | 1875 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250 g faina
  • 125 g unt topit
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar pudra
  • un praf de lingurita sare
  • pentru umplutura:
  • 2 tije rubarba
  • 200 g mure
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
  • 80 g zahar
  • 1 lingura faina sau amidon
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte cu rubarba si mure:

Cerni faina intr-un castron impreuna cu sarea. Peste ele, adaugi oul, zaharul pudra si untul moale.
Framanti un aluat pe care il lasi la frigider cel putin o ora, invelit in folie alimentara.
Intinzi aluatul si il decupezi cu ajutorul unui vas rotund si il asezi in formele de tarta. Intepi aluatul cu furculita si adaugi rubarba si murele.

Bati oul cu smantana, zaharul si amidonul si adaugi compozitia peste fructe.

 Introduci tartele in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si le coci 40-45 de minute, pana se rumenesc frumos.
Le lasi sa se raceasca si apoi le servesti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu rubarba si mure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure