Mini-tartine cu brânză de capră

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2013 | 1629 vizualizari

 

Le mulţumesc celor de la Delaco pentru cadoul pe care mi l-au trimis. Printre produse se aflau şi două sortimente de brânză de capră, una cremoasă şi una cu verdeţuri. Am făcut nişte mini tartine foarte bune. Avantajul e ca se pregătesc repede şi se pot face o mulţime de combinaţii în funcţie de preferinţele culinare.

 

INGREDIENTE

  • pâine feliată
  • brânză de capră cremoasă/cu verdeţuri Delaco
  • ardei
  • castraveţi
  • ou fiert
  • nucă măcinată
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tartine cu brânză de capră:

Feliile de pâine se taie în bucăţi cât pentru o îmbucătură. Se stropesc cu ulei de măsline, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar în cuptor ca să se rumenească.

Când sunt aurii, se pun pe un platou şi se ornează cu brânză de capră, ardei cubuleţe, feliuţe de castravete şi ou fiert. Se presară deasupra nucă măcinată şi un prafd e piper proaspăt măcinat.

Poftă  bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Mini-tartine cu brânză de capră-0
Mini-tartine cu brânză de capră-1

COMENTARII (26)

_Alina_ 1

27.05.2013, 08:52

O bunatate! Ador branza de capra.

ianculubita 1

27.05.2013, 11:14

mmmm,ce bune sunt!!

babi5 1

17.06.2013, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04