Mogaldete din omleta pufoasa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 2526 vizualizari

 

fiindca mi-a facut pofta bucataras cu rulada aia de omleta am scos ce am avut prin frigider si am facut ce mi-a venit in cap!a iesit ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • catevafelii de sunca de curcan
  • 1/2 ardei rosu kapia
  • 1/2 ceapa
  • 2 masline  negre
  • catevafelii cascaval afumat
  • cateva felii de branza
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mogaldete din omleta pufoasa:

Se bat ouale bine si seadauga restul ingredientelor tocate marunt iar ultimadata faina cu praful de copt.Se incinge cuptorul si se ung bine de tot cu unt formele de minitarte cu margini ondulate.Apoi se toarna compozitia in ele si se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.

Sunt gata cand sunt umfate si s-au rumenit.Le serviti calde sau reci cu cascaval ras deasupra si marar proaspat!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27540
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27541
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27542
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27543
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27544
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27545
retete culinare - Mogaldete din omleta pufoasa 27546

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.04.2010, 20:29

Ce mini tarete frumoaseeee ! Ai avut o idee excelenta ! Ela , nu da fuga la Craiova ,ca apoi trebuie sa tii regim 2 luni

ionix 1

20.04.2010, 20:34

ce momoase sunt

epurasha2bb 1

20.04.2010, 20:37

multumesc fetelor un singur lucru e cam aiurea ca se lipesc de margine si trebuie scoase cu grija cu o scobitoare am reusit eu, trebuie foarte bine unsa cu unt fiecare ondulei al formei sau...daca ne ia bucataras in camara forme din ales de silicon atuncinu mai e problema deloc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21