Morminte dulci

de laylalala in Prajituri, 31 Oct 2010 | 5095 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

31.10.2010, 16:36

Mah', eu aici am dat 5 furci pentru munca si rezultat, dar ma tot intreb: cum naiba sa gatesc "morminte" si apoi sa le si mananc?

Corinuta 1

31.10.2010, 16:49

hihihi, ce te-ai mai distrat si tu!

Corinuta 1

31.10.2010, 16:50

hai ma Inuca, nu-s decat niste prajiturele

laylalala 1

31.10.2010, 16:55

e Halloween asa ca.....dar oricum sunt foarte bune

La Ancuta 1

31.10.2010, 17:12

Pasiune pentru bucatarie 1

31.10.2010, 17:30

arata foarte bine,dar nu as vrea sa mananc

maria_claudia 1

31.10.2010, 17:46

Teo 1

31.10.2010, 18:51

m-ai facut sa zambesc !

Irina 1

31.10.2010, 22:18

Mortal!

Bucataras 1

31.10.2010, 22:42

Anamaria7 1

31.10.2010, 22:57

asa-i, Irina, bine zis! MORTALE 5

nadina73 1

31.10.2010, 23:06

dar vb Inucai cum sa le gatesc si apoi sa le manc?

diana_k 1

01.11.2010, 12:25

cred ca sunt tare buni biscuitii, dar ciudat sa le mananci ai imaginatie..

vanilla 1

02.11.2010, 13:02

anadeea 1

05.11.2010, 19:14

este exact mortala reteta tafelicitari pentru imaginatie si pentru munca depusa

babi5 1

25.06.2013, 14:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca