Morun la tava

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2014 | 20673 vizualizari

 

Morunul un soi de peste foarteeee urat , dar pe cat de urat , atat de gustos . Daca-l intalniti sa nu va descurajati si sa-l ademeniti in tava voastra :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg inele de morun
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la tava:

Pestele se spala si  se condimenteaza cu sare , ghimbir si boia .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline .

Rosiile se spala.

In mijlocul fiecaruia inel de morun se pune cate o rosioara .

Cateii de usturoi  se curata si se pun in tava printre bucatile de peste .

Dati tava la cuptor 30 minute pana cand pestele se rumeneste .

La sfarsit cu o lingura redistribuiti deasupra  uleiul scurs [ pentru aspect ].

Serviti cu mult patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Sfat pentru tinerele gospodine : Lasati sotul sa curete pestele :D

2

La peste merge bine un vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Teo 1

06.01.2015, 20:52

Daca pestele a fost urat,cu asa decor,tocmai bun de mancat...!

Panacris 1

18.08.2015, 08:53

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Novac pe pat de legume la cuptor