Mousse de banane

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 2 Mar 2010 | 2991 vizualizari

 

Am primit un blender de martisor si m-am gandit sa fac ceva sa-l incerc si cum aveam niste banane prin casa am facut un mousse de banane

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • 2 lingurite de gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de banane:

Bananele le-am rupt bucati,am pus peste ele sucul de lamaie sa nu se oxideze,zaharul si am bagat blenderul aprox 2 min.Gelatina am pus-o la inmuiat in putina apa rece si am lasat-o pana s-a umflat,apoi am pus-o pe baie de aburi sa se dizolve(sa nu fiarba ca isi pierde proprietatile).Am amestecat  gelatina cu bananele si am pus in pahar.Se lasa la rece pana se incheaga.Se serveste cu frisca si ciocolata rasa(eu nu am pus frisca pt ca aveam o cutie mare neinceputa si am zis ca daca o incep se topeste).

 

TIPS-URI

1

Se poate face si fara blender:pisati bananele cu furculita si mixati cu mixer normal

RETETA IN IMAGINI

Mousse de banane-0
Mousse de banane-1
Mousse de banane-2
Mousse de banane-3
Mousse de banane-4

COMENTARII (7)

madi_marin

madi_marin 1

02.03.2010, 20:54

la cate pahare trebuie sa imparti la milogii de aici....ar trebui sa iti faci o rezerva serioasa....

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

02.03.2010, 21:58

nu foarte multe
sa stiti ca este ff bun;mie cel putin mi-a placut mai ales ca ador bananele

adry88

adry88 1

07.07.2011, 11:59

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!