Mousse de ciocolata

de Doralinda in Dulciuri, 26 Ian 2013 | 8552 vizualizari

 

E usor si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata neagra ptr topit
  • 400 ml smantana
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri cafea ptr filtru
  • fulgi de ciocolata ptr ornare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Topim ciocolata in bain marie si o lasam sa se raceasca putin. Batem cu mixerul smantana, adaugam zaharul si apoi ciocolata topita impreuna cu cafeaua. Impartim mousse-ul in boluri si lasam la frigider ptr cca 2 ore. Decoram cu fulgi de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mousse de ciocolata 200139
retete culinare - Mousse de ciocolata 200140
retete culinare - Mousse de ciocolata 200141

COMENTARII (32)

Doralinda 1

27.01.2013, 16:47

Mamaiaelena, alinutza

ANNA_46 1

29.01.2013, 20:17

Super apetisant arata

Doralinda 1

29.01.2013, 21:08

Anna, si este!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D