Mozzarella in caleasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 3932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 sardele din conserva
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 5 linguri lapte
  • 60 g unt moale
  • 8 felii de paine toast
  • sare
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in caleasca:

Se taie marunt pestele. Se scurge mozzarella si se taie in felii uniforme.

Se bat bine ouale cu laptele si putina sare. Se amesteca untul cu pestele.

Se indeparteaza coaja de la feliile de paine, apoi se ung feliile cu crema de sardele.

Se pun feliile de mozzarella pe 4 felii de paine, se aseaza celelalte felii deasupra, apoi se taie sandviciurile in doua, pe diagonala.

Se pun sandviciurile intr-un vas adanc, se toarna deasupra amestecul cu oua si se lasa sa stea pana absorb lichidul, timp in care se intorc o data.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se pun sandviciurile in aceasta si se prajesc pe ambele parti, pana devin crocante. 

Se scot sandviciurile cu o paleta pe un servet de bucatarie, apoi se servesc ca aperitive sau sandviciuri calde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mozzarella in caleasca 44379
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44380
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44381
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44382
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44383
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44384
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44385
retete culinare - Mozzarella in caleasca 44386

COMENTARII (23)

rivka 1

03.08.2010, 21:03

ce super sunt! oare nu se pot face si in aparatul de sandwichuri?

VERONICA2607 1

09.03.2012, 19:19

superbe...

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 20:49

Minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29