Mozzarella în gremolata picantă

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2014 | 926 vizualizari

 

Un aperitiv perfect!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame mini mozzarella
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 1 chili, fără semințe și nervuri, tocat
  • 6 măsline negre tocate
  • coaja de la 1 lămâie
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 1/2 linguri ulei de măsline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella în gremolata picantă:

Se amestecă toate ingredientele, mai puțin mozzarella. Aceasta se adaugă la sfârșit. 

Se păstrează la frigider până în momentul servirii. 

 

TIPS-URI

1

Este mai bună a două zi, după ce s-au îmbinat toate aromele

COMENTARII (14)

laura_n

laura_n 1

24.04.2014, 14:49

biig like si la seif cu reteta

cristeena20

cristeena20 1

04.05.2014, 13:27

ce buna e!!!1

Valclaudia

Valclaudia 1

15.07.2014, 07:24

super!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!