Mozzarella pane.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2012 | 12147 vizualizari

 

Simplu de pregatit si fff gustos..

 

INGREDIENTE

  • 300 gr mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina de grau dur
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane.:

Punem mozzarella sa se scurga 1-2 ore,apoi taiem felii cat degetul(daca sunt mozzarelle rotunde de 100 gr taiati-le in 2).

Intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare si piper dupa gust,iar la sfarsit adaugam parmezanul ras.

Faina si pesmetul le punem in 2 farfurii separate.

Luam cate o felie de mozzarella,o trecem prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet,dupa care mai trecem o data prin ou si inca  o data  prin pesmet.

Procedam astfel cu toate feliile de mozzarella,dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti(pana se rumenesc frumos),dupa care le scoatem pe hartie absorbanta.

Se servesc calde..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc