Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mozzarella se taie felii, care se tavalesc prin faina, apoi albus de ou, pesmet si din nou albus de ou si pesmet.
Se aseaza intr-o tava care se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute, introcandu-le pe cealalta parte pe la jumatatea timpului.
Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se agauga ceapa. Se gateste la foc mic, amestecand frecvent pana cand aceasta devine dulce si s-a inmuiat, aproximativ 15-20 de minute. La final, se adauga lintea din conserva, clatita in prealabil sub jet de apa rece pentru indepartarea excesului de sare.
Se condimenteaza si se amesteca pentru omogenizare, lasand-o pe foc inca 3-4 minute.
Se servesc feliile de mozzarella pane impreuna cu salata calda de linte si ceapa caramelizata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult