Mucenici

de corina241 in Dulciuri, 7 Mar 2013 | 3385 vizualizari

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 16:52

foarte buni sunt!

Doralinda 1

07.03.2013, 16:55

Nu am facut niciodata, cred ca e timpul sa ii incerc! La favorite!

Doralinda 1

07.03.2013, 16:57

Ai scris, lapte/ulei, adica aceleasi cantitati sau cat ulei si cat lapte?

portiadelumina 1

07.03.2013, 17:12

La noi se fac din cei zemoşi, munteneşti adică. Mie îmi plac ambele feluri. Super!

Mihaela11_jo 1

07.03.2013, 17:38

Deliciosi

corina241 1

07.03.2013, 17:42

Dora am scris Lapte/apa si ulei incearca si tu, sunt super !!!! Fetitele mele ii mananca cu iaurt!!!!

ianculubita 1

07.03.2013, 17:45

Bunica 1

07.03.2013, 17:45

Buni mucenicii moldovenesti!

Valclaudia 1

07.03.2013, 19:23

tare buni!

MotanLaOale 1

07.03.2013, 19:52

mena29 1

07.03.2013, 20:12

Frumoaso

diaconta 1

07.03.2013, 20:32

excelent arata
eu n-am facut niciodata

Merisor 1

07.03.2013, 21:23

Imi plac asa cum i-ai facut tu!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:29

Multumesc frumos corina, sper sa-mi iasa!!! E ptr prima oara cand ii voi face, ii incerc maine!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:39

Drojdia o desfacem in putin lapte si o punem peste zahar si apoi ai scris ca lasam sa se dubleze volumul, dar nu amestecam?! Nu prea inteleg, te rog daca poti sa-mi zici ca m-am apucat deja de aluat!

Doralinda 1

07.03.2013, 21:41

O sa pun la masina de paine ptr framantat si dospit, mai usor!

diaconta 1

07.03.2013, 21:43

Dora,a spus ca in gropita facuta in faina,a pus zaharul si peste zahar drojdia diluata cu lapte.
Eu cred ca nu ar trebui amestecata pentru ca prea mult zahar inhiba drojdia si nu mai creste.
Eu pun o lingurita de zahar pe drojdie si lapte caldut,dupa ce a dospit o amestec cu restul ingredientelor.

adry88 1

07.03.2013, 21:51

Doralinda 1

07.03.2013, 21:57

Dia multumesc frumos! Oricum, o voi pune in masina la framantat, e mai usor!am facut asa cum mi-ai zis.

Rocsi 1

08.03.2013, 20:57

Foarte buni sunt.Bravo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mucenici/ Sfintisori moldovenesti