Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Eu fiind moldoveanca,aproape ca nici nu stiam ca exista si astfel de mucenici;studiind diferite retete,am vazut ca ne trebuie o forma speciala si cum nu am,am cumparat gata facuti,ca sa vad si eu ce fel sunt;
Da doamnelor din Muntenia,sunt foarte buni!!
Punem pe foc un vas cu apa, zahar, putina sare si coaja de lamaie, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam mucenicii, reducem focul si-i lasam sa fiarba 10 minute. Dupa ce s-au ridicat la suprafata, semn ca au fiert, strecuram si-i punem intr-un vas, ii amestecam cu nuca macinata si scortisoara dupa care se servesc, dar nu inainte de a da o portie de pomana celor care nu mai sunt printre noi!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult