Mucenici muntenesti

de ianculubita in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 3934 vizualizari

 

Eu fiind moldoveanca,aproape ca nici nu stiam ca exista si astfel de mucenici;studiind diferite retete,am vazut ca ne trebuie o forma speciala si cum nu am,am cumparat gata facuti,ca sa vad si eu ce fel sunt;
Da doamnelor din Muntenia,sunt foarte buni!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu mucenici muntenesti
  • 1l apa
  • 5 linguri de zahar
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 cana de nuca macinata
  • 1 lingurita de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici muntenesti:

Punem pe foc un vas cu apa, zahar, putina sare si coaja de lamaie, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam mucenicii, reducem focul si-i lasam sa fiarba 10 minute. Dupa ce s-au ridicat la suprafata, semn ca au fiert, strecuram si-i punem intr-un vas, ii amestecam cu nuca macinata si scortisoara dupa care se servesc, dar nu inainte de a da o portie de pomana celor care nu mai sunt printre noi!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici muntenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ortansa 1

07.03.2013, 09:14

Mie imi plac cu zeama, dar sunt buni si fara zeama .

Toamna07 1

07.03.2013, 13:13

Si eu tot cu zeama Ii servesc, dar nu refuz portia asta generoasa.
Fur si lingurita!

feliciacristea46 1

07.03.2013, 16:55

cu zeama au farmec dar cei moldovenesti sunt copti , cu miere si nuca pe deasupra !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti