Mușchi de porc în muștar la cuptor

de ionix in Porc, 12 Mai 2011 | 11325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg mușchi de porc
  • 4 linguri cu muștar
  • o lingră cu ulei de măsline
  • puțin cimbru
  • sare, piper
  • doi căței de usturoi
  • o cană cu apă
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchi de porc în muștar la cuptor:

Usturoiul se pisează, se freacă cu puțină sare  și uleiul iar apoi se adaugă muștarul. Frecăm bine și adăugăm încă puțină sare, piper și cimbru.

Cu acest sos vom unge mușchiul de porc întreg, așezăm mușchiul într-un vas, acoperim vasul cu folie alimentară și băgăm la frigider pentru a sta la marinat vreo 3-4 ore.

Ungem o tavă, potrivită cât să încapă mușchiul, și așezăm mușchiul de porc. Turnăm apa și băgăm la cuptor la foc mic. Din când în când vom unge mușchiul cu sosul din tavă.

Se scoate din cuptor după ce s-a rumenit frumos, dupa circa duă ore, și se taie cât este fierbinte. Este extrem de suculent și gustos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchi de porc în muștar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

ela 1

13.05.2011, 18:52

ionix 1

13.05.2011, 19:01

Elaaaaaaaaaaaa, ti pup fată dragă!

Ina 1

13.05.2011, 23:45

Ionix

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc