Muffin Flowers

de adnia in Prajituri, 23 Ian 2013 | 10239 vizualizari

 

Am achizitionat un set nou forme de briose din silicon...si le-am pus la incercare, sa vad ce stiu sa faca! Mi-au placut foarte mult...asa usoare, colorate si vesele!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua
  • 200 ml iaurt, sau smantana
  • 150 gr. unt la temperatura camerei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr. zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • suc de sfecla rosie, pt culoare
  • faina cat cuprinde, ca sa ajunga la o consistenta moale, curgatoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin Flowers:

 

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei.Am umplut formele trei sferuti, pt ca aluatul va creste destul de mult.

Nu-i asa ca formele sunt simpatice?
Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aprox. 15 min. au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am  rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor...find din silicon, petalele florilor de briose au iesit perfecte!
Enjoy!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Muffin Flowers-0
Muffin Flowers-1

COMENTARII (13)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.01.2013, 22:25

Frumoase formele, acum am scos si eu de la cuptor niste briose facute in aceeasi forma doar ca sunt sarate

_Alina_ 1

24.01.2013, 08:19

Ce simpatice sunt!

adry88 1

24.01.2013, 09:30

faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04