Muffin sarat

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 3895 vizualizari

 

Este un aperitiv care se face in Italia.Am reteta de la doamna italianca care e foarte draguta si de treaba.De obicei se face in tavite mici de muffin dar eu l-am facut intr-o tava de chec,ca un aperitiv.(am postat si o fotografie dar telefonul meu nu face poze prea reusite)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml lapte batut
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 lingurite praf de copt(rase)
  • un sfert lingurita sare
  • 1 lingurita oregano sau busuioc
  • piper alb
  • 100 gr cascaval(telemea)ras
  • 1 ceapa mica(rasa pe razatoare)
  • 200 gr mortadella(parizer cubulete)
  • 100 gr masline taiate rondele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Bati cu mixerul ouale,apoi adaugi laptele batut,sarea,uleiul,faina amestecata cu praful de copt,condimentele,ceapa rasa,parizerul,maslinele si cascavalul.

Pui in forme unse bine de muffin intr-o tava la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Se serveste cald dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin sarat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

21.03.2013, 23:52

bun

- Andreea - 1

22.07.2013, 18:49

Foarte bun .

deea2686 1

23.07.2013, 13:23

ms...sa stii ca e bun...doar ca a mea s-a lasat un pic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagheta feliata si prajita cu branza topita