Muffin sarat

de Adele in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2014 | 3639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua.
  • 2 linguri de ulei.
  • 1 lingurita de sare.piper dupa gust.
  • 100 gr faina.
  • 50 gr de smantana /iaurt.
  • Salam,sunca presata etc.( puteti folosi ceea ce va place ).200 gr.
  • masline negre.(10 bucati)
  • 1 ardel rosu mic.
  • cascaval 50 gr.
  • parmezano ras. 1 lingura cu varf.
  • 1 o lingurita de bicarbonat. sau drojdie uscata(praf).
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin sarat:

Se bat ouale cu ulei ,sare si piper.Se adauga smantana ,faina si bicarbonatul,se amesteca pana compozitia devine moale (ca aceea de clatite) .Intre timp taiem in bucati mici (cuburi) toate ingredientele si le adaugam compozitiei .Pregatim  formele de muffin ,apoi le umplem pe jumatate.Le dam la cuptor pentru 30 min. la 180 °.

Daca doriti cu 5 minunte inainte sa termine coptura puteti presara cascaval/parmezan pe fiecare muffin.

 

RETETA IN IMAGINI

Muffin sarat-0
Muffin sarat-1

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

22.03.2014, 21:04

nadea68 1

22.03.2014, 23:40

ryta 1

23.03.2014, 07:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04