Muffins After Eight

de RuxyRux in Prajituri, 4 Mai 2011 | 2836 vizualizari

 

Pentru iubitorii combinatiei menta ciocolata printre care ma numar si eu, am pregatit aceste briose fine, cu o aroma incantatoare de menta....gustul va las sa-l descoperiti...

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata cu menta ( 80 gr)
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana sirop de menta
  • 3 oua
  • 3/4 cana zahar( cea de lapte ca masura)
  • 1 cana si 1/2 faina( cana de lapte masura)
  • 100 gr unt 
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins After Eight:

1. Punem la mixer, ouale cu zaharul si vanilia, batem cam 5 minute.

2. Intr-un ibric topim untul si in el ciocolata.

3. In vasul de mixer adaugam si siropul de menta, mai amestecam 5 minute.

3. Cand ciocolata cu unt s-a racit putin o turnam usor peste compozitia cu oua.

4. Adaugam cacaoa si la urma faina.

5. Turnam in formele de muffins , daca folositi forme siliconice neaparat asezati-le pe tava de cuptor atunci cand le umpleti.

6. Incingem cuptorul la 200 grade si coacem pentru 25 de minute.

Gata... le servim cu mare placere cu o cana de cafea cu lapte. Yamyyyyyyyy!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins After Eight" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu mar si morcov