Muffins cu ananas si halva (reteta de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 6618 vizualizari

 

cu multumiri Diei, de la ea am preluat reteta; eu doar am schimbat visinele cu ananas si am adaugat halva. Gand drag,Dia! :)

 

INGREDIENTE

Compozitia:

  • 300 gr faina
  • 100 gr. zahar
  • ananas din compot
  • cca 70 gr. halva
  • 250 ml sirop din compotul de ananas
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100ml ulei

Putin zahar pudra pentru decorat

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ananas si halva (reteta de post):

Amestecam siropul cu uleiul.

Separat amestecam zaharul cu faina, cu praful de copt, zaharul vanilat.

Cu ajutorul mixerului,incorporam masa uscata in cea lichida, amestecandu-le la viteza mica.

Asezam hartiute de briose in formele de silicon,impartim cantitatea de aluat obtinuta in forme, apoi asezam in fiecareforma cate o bucatica de halva si doua bucatele de ananas din compot.

Dam tava la copt (cuptor preincalzit ),la temperatura de 200 grade pentru 30 minute.

Facem testul cu scobitoarea , scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca prajiturelele si podram cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ananas si halva (reteta de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu portocale si scortisoara ( de post)