Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
cu multumiri Diei, de la ea am preluat reteta; eu doar am schimbat visinele cu ananas si am adaugat halva. Gand drag,Dia! :)
Compozitia:
Putin zahar pudra pentru decorat
Amestecam siropul cu uleiul.
Separat amestecam zaharul cu faina, cu praful de copt, zaharul vanilat.
Cu ajutorul mixerului,incorporam masa uscata in cea lichida, amestecandu-le la viteza mica.
Asezam hartiute de briose in formele de silicon,impartim cantitatea de aluat obtinuta in forme, apoi asezam in fiecareforma cate o bucatica de halva si doua bucatele de ananas din compot.
Dam tava la copt (cuptor preincalzit ),la temperatura de 200 grade pentru 30 minute.
Facem testul cu scobitoarea , scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca prajiturelele si podram cu zahar.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult