Muffins cu capsuni a la Minichefs

de Corinuta in Prajituri, 17 Iun 2013 | 4573 vizualizari

 

Sa va spun ca n-am mancat demult asa briose bune? Si desi imi era mila de capsuni, ca le prefer proaspete si nu coapte, sa stiti ca nu-mi pare deloc rau ca le-am "stricat" ! :)) E grozava reteta, va indemn sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 baton de vanilie
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 250 g capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu capsuni a la Minichefs:

Se amesteca faina cu praful de copt si bobitele de vanilie scoase din pastaie. In alt bol se mixeaza zaharul cu oul, se adauga incet laptele, apoi uleiul si se mixeaza bine pana se topeste zaharul.

Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se mixeaza bine sa se omogenizeze. La sfarsit se adauga si capsunile spalate si taiate cubulete si se amesteca usor cu o lingura.

Se pregatesc formele de briose si se pune in fiecare o lingura sau doua de aluat in functie de cat sunt de mari astfel incat sa nu fie chiar pline.

Se coc briosele in cuptorul preincalzit cam 25-30 de minute la foc potrivit, circa 180 de grade. Se verifica cu scobitoarea cand sunt frumos rumenite si daca s-au copt se scot la racit.

Se servesc pudrate cu zahar, daca va place.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot adauga fulgi de migdale deasupra inainte de a le da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu capsuni a la Minichefs" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu struguri - de post