Muffins cu ciocolata

de La Ancuta in Prajituri, 9 Apr 2012 | 3018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 180 g unt
  • 180 g zahar
  • 150 g faina
  • 30 g amidon
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 12 linguri crema de ciocolata (Nutella)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Adaugam untul moale si mixam pana se omogenizeaza. Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o incorporam usor in crema de oua. La final adaugam crema de ciocolata si amestecam usor de cateva ori. Nu amestecati prea mult. Aluatul trebuie sa aiba un aspect marmorat.

Tapetam forma cu hartiute pentru briose si punem cate o lingura de aluat. Nu trebuie umplute pana sus, pentru a avea loc sa creasca.

Preincalzim cuptorul iar apoi coacem briosele la foc potrivit, ~20 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Dupa ce s-au copt le scoatem pe un gratar de bucatarie si le lasam la racit.

Daca doriti le puteti orna. Eu m-am grabit si doar le-am pudrat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
BRIOSE CU ZMEURA