Muffins cu ciocolata

de Valclaudia in Prajituri, 4 Noi 2012 | 894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml lapte rece
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • putin praf de copt
  • ciocolata neagra si alba
  • bombonele colorate pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata:

Compozitia se pregateste separand albusul de galbenus; punem 3 linguri de zahar peste albusuri si le batem spuma. Galbenusurile se amesteca cu alte 3 linguri de zahar, cand devin spumoase adaugam treptat laptele,amestecand cu mixerul, apoi punem faina si praful de copt (cernute in prealabil) in ploaie. incorporam si spuma de albus cu grija, sa nu "se lase" compozitia

Umplem formele de muffins cu acest amestec, adaugam in fiecare forma cate o bucata de ciocolata si deasupra ornam cu bombonele colorate (cele care au la mijloc ciocolata alba) si cu bucatele de ciocolata, cele care au ciocolata neagra la mijloc (pentru recunoastere!)

Le coacem pana devin rumene (cam 20 min. la 170 grade)

 

 

 

TIPS-URI

1

mie nu mi-a ajuns ciocolata pentru ca se foiau in jurul meu niste pofticiosi, asa ca am inlocuit la doua briose ciocolata cu dulceata :))

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muffins cu ciocolata 186333
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186334
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186335
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186336
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186337
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186338
retete culinare - Muffins cu ciocolata 186339

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

05.11.2012, 20:12

dragalase

Rux 1

11.11.2012, 00:02

Ce frumoase delicioase!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55