Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal

de Ligia Bxl in Prajituri, 14 Aug 2013 | 3297 vizualizari

 

Ador apa de flori de portocal asa ca am vrut sa dau o savoare si un parfum deosebit..:)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de rahar
  • 1 lingura de apa de flori de portocal
  • 50 gr de unt topit
  • 100 gr de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • cateva bucatele de ciocolata alba
  • 2 oua
  • ptr ornat:250 gr mascarpone
  • 3 linguri de zahar
  • cateva fructe rosii de padure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal:

Se freaca ouale intregi cu zaharul,apoi se adauga apa de flori de portocal,untul topit,faina,praful de copt si bicarbonatul si se amesteca toate bine.Se pune din aceasta compozitie cate putin in forma unsa,apoi se adauga la fiecare muffins cateva bucatele de ciocolata alba si se dau la cuptor la 180° pana se rumenesc putin si se face testul cu scobitoarea.

Mascarponele se freaca bine cu zaharul si fructele de padure si dupa ce s-au copt se orneaza fiecare muffins cu aceasta crema. Se pot orna si cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

17.08.2013, 16:55

Corina te servesc cu cea mai mare placere

Ligia Bxl 1

17.08.2013, 16:55

Elena si pe tine te servesc cu unul cu mare drag

monik80 1

21.03.2015, 07:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu lamaie