Muffins cu gem

de elena1988 in Prajituri, 4 Noi 2010 | 1771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 1 esenta de rom
  • 1 esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • faina
  • 2 linguri de cacao
  • un pic de colorant roz de la wilton
  • 300 gr de zahar
  • gem de capsuni
  • hartiute pentru muffins
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu gem:

Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga coaja de lamaie si esenta de vanilie,se adauga si putina faina si albusurile batute spuma.

Se amesteca bine si adaugam si faina cat sa iasa un aluat mai gros care sa curga mai greu de pe lingura, se imparte compozitia in 3, intr-una se pune colorantul, in cealalta cacaoa, si cea dea 3 o lasam asa, si punem in hartiute un pic de compozitie alba, gemul compozitia roz si deasupra compozitia cu cacao, sau puteti sa puneti prima compozitie roz, dupa aceea alba, gemul si cacaoa, cum vreti.

Se da la cuptor se face testul cu scobitoarea.

 

RETETA IN IMAGINI

Muffins cu gem-0
Muffins cu gem-1
Muffins cu gem-2
Muffins cu gem-3
Muffins cu gem-4

COMENTARII (11)

elena1988 1

09.03.2011, 17:13

rocsi

elena1988 1

09.03.2011, 17:13

onuta

Lau 1

09.03.2011, 17:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41