Muffins cu portocala si nuca de cocos

de La Ancuta in Prajituri, 15 Dec 2010 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g iaurt
  • 1 portocala (coaja si sucul)
  • 150 g nuca de cocos
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri gem de portocale
  • 2 linguri apa
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu portocala si nuca de cocos:

Mixam untul cu zaharul pana devine spuma. Adaugam apoi ouale si mixam bine.

Adaugam iaurtu iar apoi coaja rasa de portocala si sucul proaspat stors. Amestecam pana se omogenizeaza.

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat impreuna cu nuca de cocos. Amestecam pana se incorporeaza.

Ungem formele pentru muffins sau le tapetam cu hartie speciala si punem compozitia in forme cu o lingura. Nu umplem formele pana sus pentru ca vor creste destul de mult.

Le coacem in cuptorul preancalzit la 180 de grade, 25 de minute.

Le lasam sa se racoreasca apoi le scoatem din forme.

Amestecam gemul de portocale (eu nu am avut si am folosit de piersici) cu apa si le punem pe foc sa sea un clocot.

Ungem briosele cu acest sirop si presaram nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu portocala si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda, mere si crusta crocanta