Muffins marmorate cu Nutella

de Rocsi in Prajituri, 30 Oct 2012 | 3740 vizualizari

 

De mult nu mai folosisem tava de briose si imi era dor de niste muffins pufosi.Am gasit aceasta reteta pe blogul Teo's Kitchen si mi-au placut mult.Avand toate ingredientele la indemana nu am mai stat pe ganduri si le-am pragatit.Multumesc mult Teo pentru reteta.Cu acesta ocazie vreau sa ii multumesc si fetei noastre talentate de pe bucataras Panacris care mi-a oferit un cadou minunat, chiar deosebit.Multumesc mult draga mea.O sa vedeti si voi cadoul pictat de ea.Din aceasta cantitate mi-au iesit 12 muffins mari.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 140 gr unt
  • 160 gr zahar
  • 2 linguri iaurt
  • 200 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 12 lingurite nutella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins marmorate cu Nutella:

Untul moale il mixam impreuna cu zaharul pana devine spuma. Punem ouale si le incorporam, apoi iaurtul. Cernem faina si o turnam in ploaie, timp in care mixam usor. Adaugam praful de copt, zaharul pudra cu pastai de vanilie si la urma coaja rasa de lamaie. Amestecam bine toate ingredientele pana vom obtine o consistenta putin densa, fara cocoloase dar spumoasa.

In tava de briose punem hartiute. Le umplem cam pe 3/4 cu compozitie, apoi punem cate o lingurita nutella. Cu ajutorul unei scobitori facem aspectul de marmorat.

Bagam tava in cuptorul incins si coacem briosele cam 25 de minute. Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se racoreasca, apoi le pudram cu zahar.

Sunt tocmai excelente, pentru ca vremea s-a racorit, langa cafeluta sau ceaiul de dimineata. Nu mai zic ca sunt ideale si sa le dati la pachet copilasilor la scoala sau sa le luati voi la servici.

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins marmorate cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Rocsi 1

01.11.2012, 10:50

Multumesc mult

Ligia Bxl 1

30.11.2012, 12:34

ma gandeam eu ca tabloul e da la Panacris,faine briose fain tablou

Rocsi 1

30.11.2012, 14:51

Multumesc Ligia.Da foarte frumos este tabloul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu mascarpone