Mujdei a la Kamy

de kamy in Pt. carne, 2 Dec 2010 | 3359 vizualizari

 

cel mai bun mujdei posibil...pentru cei care nu suporta piscacioasele...

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 1 capatana usturoi(mare)
  • 1 cut.smantana 200gr.25%grasime
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei a la Kamy:

Se face o maioneza ff tare din galbenus,mustar si ulei,se adauga usturoiul pisat si smantana pana devine o pasta  groasa.Se pune sare dupa gust si....

Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

sotul o mananca pe paine...asa de mult ii place

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mujdei a la Kamy 67947
retete culinare - Mujdei a la Kamy 67948
retete culinare - Mujdei a la Kamy 67949
retete culinare - Mujdei a la Kamy 67955

COMENTARII (17)

nadina73 1

06.12.2010, 01:21

este alioli cum se mai zice aici,super bun

kamy 1

06.12.2010, 11:03

nadina....ms

-Miti- 1

13.04.2012, 22:45

neaparat sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S