Mujdei de usturoi cu iaurt

de iri_iri in Sosuri, 23 Mai 2012 | 13499 vizualizari

 

....acest mujdei l-am descoperit la o prietena cand am fost la agasi,iar de atunci il folosesc mereu pentru ca da dependenta si este foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 4 bucati de usturoi verde(se poate folosi si cel uscat),
  • un praf de sare,
  • ulei
  • un pahar de iaurt de 200 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu iaurt:

Pentru inceput se curata usturoiul si se taie marunt, apoi se adauga un praf de sare si se piseaza pana devine ca o pasta. Se adauga ulei ,putin cate putin ca la maioneza (4-5 linguri), amestecand bine cu o lingurita pana se face ca o crema. La final se adauga iaurtul si se amesteca bine pana se omogenizeaza bine. 

Se serveste cu orice fel de friptura si chiar cu peste!   

Se mai poate adauga si marar verde . Va spun sincer este ...fara cuvinte!

 

TIPS-URI

1

iaurtul ii da un gust aparte si ii mai ia din taria usturoiului,devenind astfel mai bine tolerat de cei ce nu il pot folosi.

RETETA IN IMAGINI

Mujdei de usturoi cu iaurt-0
Mujdei de usturoi cu iaurt-1
Mujdei de usturoi cu iaurt-2
Mujdei de usturoi cu iaurt-3
Mujdei de usturoi cu iaurt-4
Mujdei de usturoi cu iaurt-5

COMENTARII (10)

Sim0na 1

24.05.2012, 09:50

Ce bunatate!!!

Rocsi 1

24.05.2012, 11:21

bun bun bun

iri_iri 1

24.05.2012, 14:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41