Muratura de ardei rosu copt

de nadina73 in Conserve, 20 Apr 2010 | 3058 vizualizari

 

super buni,,mie imi plac la nebunie

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu gras
  • sare mare
  • otet 2 linguri
  • ulei masline 2 linguri
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare fina
  • putina apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muratura de ardei rosu copt:

Se spala ardeii bine si se prajesc pe plita apoi se pun intr-un vas acoperiti si cu sare mare pe ei sa se inmoaie bine si se curata foarte bine pe urma

Dupa ce s-au racit si se curata se pun intr-un vas apoi se face un sos (zeama)din otet,ulei de maline ,zahar -optional si sare si se amesteca bine dupa care se pune peste ardei

se lasa asa ,eventual taiati daca doriti ardei pe mijloc sa patrunja mai bine zeama in ei

Este una dintre muraturile mele preferate,sotului meu ii plac dar fara zahar,eu pun chiar o idee de zahar

 

RETETA IN IMAGINI

Muratura de ardei rosu copt-0
Muratura de ardei rosu copt-1
Muratura de ardei rosu copt-2

COMENTARII (17)

nadina73 1

23.04.2010, 15:31

mersi mult madi sa sti ca o sa fac imi place ideia

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

multumesc rocsi

rivka 1

07.05.2010, 20:59

de cand am ajuns in tara mananc zilnic numai ardei de astia facuti asa si fasole frecata
ar fii cazul sa ma opresc si sa mai mananc si altceva

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41