Muraturi in otet

de laura_n in Muraturi, 21 Oct 2013 | 4042 vizualizari

COMENTARII (25)

anca_rm 1

21.10.2013, 15:12

Laura , sucesti cutitul in rana ....mama abia le-a pus , inca nu sunt bune . Imi trimiti si mie o bucatica ????

laura_n 1

21.10.2013, 15:17

) dau, dau! sfecla e dementiala, maine ma duc in piata si imi pun iar )

adry88 1

21.10.2013, 15:18

ce bine arata!

MotanLaOale 1

21.10.2013, 15:21

gaby_gabytza 1

21.10.2013, 15:23

buuune rau de tot si colorate asa sa arate bine

laura_n 1

21.10.2013, 15:28

multam frumos

Dea_Dea 1

21.10.2013, 15:28

Maiii da ce repede s-au murat la tine

Rocsi 1

21.10.2013, 15:32

Bune de tot si sunt si frumoase asa colorate

laura_n 1

21.10.2013, 15:37

Dea, sunt in otet ) nu le trebuie mult ca eu nu am rabdare ) din alea adevarate pune tata la butoi

Dea_Dea 1

21.10.2013, 15:42

Pai pana se fac a mele de la butoi , servesc de la tine

laura_n 1

21.10.2013, 15:42

oare este corect spus muraturi in otet? adica se mureaza sau se otetesc?

Alina26 1

21.10.2013, 15:47

ce bune sunt!!!

RoXx 1

21.10.2013, 15:55

Constelatialeu 1

21.10.2013, 15:57

Huoooooooooooooooooacritura...

Irina 1

21.10.2013, 16:10

Ha, eu credeam ca feliile alea sunt de mar... Bune muraturile, cu siguranta!

Dya Daniela Andrei 1

21.10.2013, 16:19

Sa ne trimiti si noua!!!! Imi plac atat de mult!

portiadelumina 1

21.10.2013, 16:23

Cine mănâncă murături la voi, Laura, ha?

laura_n 1

21.10.2013, 16:25

multam, multam )))))))

laura_n 1

21.10.2013, 16:25

Padre...habar nu am cine mananca in afara de mine ))

laura_n 1

21.10.2013, 16:26

Irina,mi-ai dat o idee buna

simona72 1

21.10.2013, 16:41

Sunt minunate!! Astea la mine sunt specialitatea sutului!

laura_n 1

21.10.2013, 17:02

Simona, hai la schimb de mame )

Valclaudia 1

22.10.2013, 17:23

m-ai omorat cu muraturile astea!

laura_n 1

22.10.2013, 17:44

Claudia, iti dau ca sa iti revii

diaconta 1

22.10.2013, 23:29

adica cam cat de groase sa fie? ca eu n-am inteles,de groase sa nu fie subtiri sau cum??))))))))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porumb in otet (reteta Motan)