Musaca

de deyutzky in Vita, 11 Sep 2011 | 5293 vizualizari

 

dupa reteta diacontei cu unele modificari...a iesit tare buna:D...multumesc diaconta:*

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de vita
  • 5 cartofi mari
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • conopida
  • marar
  • patrunjel
  • 3 oua
  • 5 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii ii curatam si ii punem la fiert dar nu-i lasam prea mult sa nu fie foarte moi...dupa care ii taiem felii.

Ceapa si morcovul le taiem marunt si le punem la calit dupa care adaugam carnita si putina apa si lasam cateva minute pana se face si carnita.

Conopida o punem in apa clocotita pt cateva minute cu putina sare.

Rosia o taiem cubulete mici.

Conopida si rosia le adaugam peste ceapa, morcov si carnita...amestecam apoi adaugam sare, piper, mararul si patrunjelul.

Ouale le batem cu smantana si laptele.

Intr-o oala unsa cu unt adaugam un strat de cartofi, apoi punem compozitia cu carnita, inca un strat de cartofi peste care punem jum din compozitia de oua, mai punem un strat de cartofi peste care punem si restul compozitiei de oua...iar deasupra radem cascavalul.

Dam la cuptor pt aprox 30-40 de min pana se rumeneste.

Pofta bunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

12.09.2011, 22:14

jolygina
motan
eduard

lally_is 1

24.09.2011, 12:23

ce burtos ai acolo langa mancare....buuun:>

deyutzky 1

30.12.2011, 17:44

cine-i bun?...burtosul :-" ? )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga