Musaca

de silvi0ara in Vita, 24 Feb 2012 | 2085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata de manzat
  • 2 linguri ulei
  • 100ml apa
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri sos worcesterhire
  • Pentru stratul de cartofi si albitura
  • 1,4 kg cartofi
  • 300 g pastarnac
  • 300g telina
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras(sau dupa preferinta)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii ,100ml apa si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul. Amestecul  se tine la foc pana scade zeama.

Punem legumele la fiert in apa cu sare si cand sunt gata. Se face piureul  in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.

Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de piure,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.

Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Musaca 148742
retete culinare - Musaca 148743
retete culinare - Musaca 148744
retete culinare - Musaca 148745
retete culinare - Musaca 148746
retete culinare - Musaca 148747
retete culinare - Musaca 148748

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

25.02.2012, 09:04

gustoasa

gaby_gabytza 1

25.02.2012, 13:45

apetisanta

Aurelia 07_07 1

26.02.2012, 20:50

Sunt satula deja dar nu ma pot abtine de la asa o bunatate.Silvioara vreau si de la tine putin

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L