Musaca cu carne tocata si castraveti murati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2014 | 1326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 4 oua
  • branza topita Delaco
  • 50 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • castraveti murati
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne tocata si castraveti murati:

Intr-o tigaie cu putin ulei punem carnea tocata condimentata cu sare si piper la calit. Separat dovlecelul, ceapa si castravetii ii taiem. Adaugam peste carne dovlecelul si ceapa taiata si le calim impreuna.

Ungem o tava cu putin ulei si pesmet si punem compozitia calita. Deasupra punem cascaval ras, castravetii murati taiati feliute, felii de branza topita si spargem cele 4 oua deasupra. Tava o dam la cuptor la 200 de grade pana se fac ouale.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Musaca cu carne tocata si castraveti murati-0
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-1
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-2
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-3
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-4
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-5
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-6
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-7
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-8
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-9
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-10
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-11
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-12
Musaca cu carne tocata si castraveti murati-13

COMENTARII (15)

deyutzky 1

24.10.2014, 17:59

cred ca e delicioasa

Rocsi 1

24.10.2014, 21:49

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04