Musaca cu cartofi si carne de curcan

de ralucaioana13 in Curcan, 23 Mai 2014 | 2359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • Carne de curcan
  • Ceapa
  • Oua
  • Smantana
  • Marar
  • Branza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi si carne de curcan:

Se curata cartofii si se pun la fiert intr-o oala cu putina sare.

Ceapa se pune la calit 4 minute, se adauga putina apa, se lasa sa scada putin. Se adauga carnea de curcan tocata si se lasa la foc mic, amestecand continuu. Se adauga bulion si se lasa pe foc pana scade apa.

Separat facem sosul din 3 oua, 5 linguri smantana, jumatate de cana de lapte si marar. 

Se aseaza intr-un vas yenna, un rand de cartofi, unul de carne, sus ramanand stratul cu cartofi. Se adauga sosul bechamel si se baga la cuptor pana cand musacaua face o crusta aurie.

 

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

24.05.2014, 14:36

Rocsi 1

24.05.2014, 21:54

Bine ai venit!

ralucaioana13 1

25.05.2014, 14:18

bine v-am gasit. sper sa am destul timp sa postez retete astazi fac pentru fetita mea dovlecei pane la cuptor..sa vedem..ce-o sa iasa(precizez ca are 1 an si 5 luni)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04