Musaca cu pate de ficat

de Teo in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2010 | 5660 vizualizari

 

...inspirata din reteta postata de madi_marin, dar adaptata gustului meu

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g pate
  • 3 linguri smantana
  • 5 oua
  • 150 g cascaval
  • 3 graunti usturoi
  • piper, verdeata
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu pate de ficat:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si zdrobesc. Se adauga pateul, smantana, verdeata, piperul, ouale batute si usturoiul pisat. Se unge o tava si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza jumatate din compozitie, apoi am asezat foitele de cascaval, iar la final cealalta parte din compozitie.

Se da la cuptor pentru cca 20 min. Scoatem tava si turnam deasupra laptele caldut si mai lasam tava inca 15 min la cuptor.

TIPS-URI

1

Inainte de a adauga pateul, gustati-l; daca este prea sarat nu mai adaugati sare!

2

Eu am folosit cascaval feliute pentru ca asa am avut in casa, astfel incat la mijloc se vede o dunga alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (19)

Teo 1

03.09.2010, 21:09

Penntru Bunica,mereu pun deoparte '' nitica ceva'', asa cum facea si ea cand locuia pe aceste meleaguri !

Corinuta 1

04.09.2010, 19:06

Cris2711 1

01.02.2011, 20:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor