Musaca cu piept de pui

de Lau in Pui, 25 Mar 2011 | 3003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui marisor
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • marar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pentru sos bechamel:
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • 300 g branza
  • decor
  • 2 linguri pasta de tomate desfacuta cu 2 linguri apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu piept de pui:

Se curata cartofii si se taie in 8, se pun la fiert. Dupa ce au fiert se fac piure, se adauga margarina si vegeta.

Se calesc ceapa cu morcovul un pic, dupa care se adauga carnea taiata marunt sau tocata, se adauga 100 ml apa sise lasa sa fiarba cam 10 minute, dupa care se adauga pasta de tomate, sarea, piperul, boiaua de ardei, maraul si se mai lasa 5 minute

Se unge o tava cu unt si se pune un strat de piure, se adauga carnea, dupa care punem ultimul strat de piure. Se da tava la cuptor 20 minute

Intr-o tigaie se topeste untul, se adaugam faina ametecand continuu si se stinge cu laptele si cu smantana, lasam sa fiarba 5 minute

Batem ouale cu sarea, piperul si adaugam peste sosul din tigaie, amestecam bine adaugam si branza si o mai lasam 3 minute

Dupa 20 minute scoatem tava din cuptor si adaugam sosul bechamel, desfacem pasta de tomate cu apa si o intindem deasupra sosului Bechamel si dam tava la cuptor pentru inca 20 min

Servim cu smantana

 

RETETA IN IMAGINI

Musaca cu piept de pui-0
Musaca cu piept de pui-1
Musaca cu piept de pui-2
Musaca cu piept de pui-3
Musaca cu piept de pui-4

COMENTARII (25)

Lau

Lau 1

26.03.2011, 15:51

lili

Lau

Lau 1

26.03.2011, 15:52

matilda

MVMih

MVMih 1

28.03.2011, 15:15

Bun bun, tare bun. Cam tarziu sa mai vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!