Musaca de cartofi

de lilik in Vita, 24 Noi 2010 | 13717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi(circa)
  • 650-700 gr carne tocata vita
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper,patrunjel dupa gust
  • 450 ml sos bechamel
  • parmezan ras(sau casacaval)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

punem cartofii cu coaja la fiert.tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei,cand incep sa se rumeneasca punem carnea si o lasam pana isi schimba culoarea,apoi punem vinul si lasam sa se evapore.

cand s-a evaporat vinul punem sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic10-15 min,dupa care potrivim de sare si piper si punem patrunjel.

scurgem cartofii cand sunt aproape fierti,ii curatam de coaja si ii taiem felii.

punem intr-un vas temorezistent sau o tava un strat de cartofi,deasupra carnea si inca un strat de cartofi,iar peste punem sosul bechamel si presaram cu parmezan.

dam la cuptor la 200° pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu hrean si cartofi nature