Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata

de Merisor in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2012 | 6131 vizualizari

 

Eu folosesc tot felul de legume la musacaua de cartofi. Am servit-o cu carnati putin picanti si muraturi.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • 1/2 Kg carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mai micuta
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 ardei Kapia
  • 1 ardei gras
  • 4-5 catei de usturoi
  • delikat
  • piper
  • busuioc
  • cimbru
  • patrunjel verde si marar
  • sos de rosii dulce
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata:

Se toaca toate legumele marunt(eu le dau prin robot) si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce se patrund se pune carnea tocata si se mai lasa pe foc pana este aproape gata, apoi se pun condimentele, sosul de rosii si mararul tocat marunt.

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se aseaza in vas un rand de cartofi, un rand de carne si legume pana se termina, se acopera cu apa si se dau la cuptor pana cand se patrund cartofii. Cand sunt gata se presara patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

20.07.2012, 12:59

tare buna este musacaua..

diaconta 1

20.07.2012, 14:52

ce pofta mi-ai facut cu muraturile alea

Merisor 1

20.07.2012, 15:24

Dia, poftesti la muraturi?....Gabita vrea carnati si Sim0na musaca, deci o portie la trei, e bineee, va pot invita la masa ca nu ies in paguba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata de pui