Musaca de cartofi cu piept de gaina

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 cartofi
  • 2 bucati de piept de gaina
  • grasimea de la gaina
  • 3 oua
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de bulion
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de gaina:

Pieptul de gaina se dezoseaza,se spala cu apa rece apoi se da prin masina de tocat impreuna cu grasimea de la gaina,ceapa , usturoiul si mararul ( curatate si spalate in prealabil) .Adaugam apoi sare,piper si 1 ou .Amestecam bine compozitia cu o lingura de lemn.

Cartofii se curata de coaja,se spala cu apa rece si apoi se taie rondele.

Ungem o cratita cu ulei.Asezam un strat de cartofi ,apoi un strat de compozitie .

Punem deasupra un strat de cartofi si apa cat sa acopere musacaua.Lasam la cuptor pana cand incep sa se rumeneasca usor cartofii.

Separat batem cu telul celelalte 2 oua cu bulionul si putina sare ,iar apoi intindem uniform peste musaca. Mai lasam 10 minute la cuptor si musacaua este gata.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Musaca de cartofi cu piept de gaina-0
Musaca de cartofi cu piept de gaina-1
Musaca de cartofi cu piept de gaina-2
Musaca de cartofi cu piept de gaina-3
Musaca de cartofi cu piept de gaina-4

COMENTARII (11)

laura_n 1

02.11.2013, 14:56

buna tare, daca mai pui si o salata de ardei copti...

Rocsi 1

02.11.2013, 22:38

Buna musacaua

diaconta 1

03.11.2013, 20:44

imi place tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04