Musaca de dovlecei si cartofi cu carne

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2012 | 2442 vizualizari

 

gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 1/2 kg cartofi
  • 4 dovlecei
  • 1 legatura marar
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei si cartofi cu carne:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se adauga carnea tocata si se lasa la calit impreuna. Se adauga sare si piper. Cind este gata se lasa putin sa se raceasca si se adauga mararul tocat si 2 oua. Se amesteca bine.

O tava se tapeteaza cu rondele de cartofi rumenite usor in ulei, apoi un strat de rondele de dovlecei de asemenea rumenite in ulei. Adaugam apoi un strat de carne dupa care un nou strat de dovlecei rumeniti in ulei. Se pun din loc in loc rondele de rosii

Se adauga putina apa si se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 3/4 ora.

 

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

25.07.2012, 19:57

buna

iri_iri 1

13.08.2012, 16:50

babi5 1

21.08.2013, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D