Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel

de nico15 in Porc, 4 Dec 2011 | 5224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc 500-600 g
  • Prosciutto crudo 150-200g
  • Salvie-6-8 frunze
  • Ciuperci500 g
  • Suc de rosii 200 ml
  • Ceapa 1 bucata
  • Malai
  • Sare, piper,
  • boia iute
  • Ulei  
  • Dessing:
  • Rosii Cherry / Ceapa verde  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel:

 Taiem muschiul de porc in 6-8 bucati,  saram, piperam si ungem fiecare bucata cu ulei, pe fiecare bucata punem cate o frunza de salvie si deasupra adaugam o felie de prosciutto crudo nu foarte subtire, dupa care le prajim cu prosciuto in jos prima data. Dupa care intoarcem bucatile de carne sa se prajeasca pe ambele parti, dupa care le scoatem din tigaie si le lasam in asteptare.

In acest timp taiem ceapa si o sotam in tigaie, iar cand aceasta a devenit aurie o punem in tava care va merge la cuptor, peste ceapa adaugam bucatile de carne, taiem ciupercile in sectiune si le adaugam, saram, piperam si adaugam boia iute.

Dam la cuptor, pentru 15 minute.

Dupa expirarea timpului, adaugam sosul de tomate si mai lasam aproximativ inca 15-20 de minute.

In tot acest timp pregatim mamaliga, aceasta trebuie sa fie de consistenta potrivita, deoarece  trebuie sa fie pusa pe un plan intins , vom taia cercuri din ea. Vom concasa 2-3 rosii cherry, dupa care vom aranja preparatul dupa cum urmeaza, taiem cu un cerc un rotund in mamaliga, separat vom taia o ciuperca in sectiune si o vom trage intr-o lingura de unt, le vom scoate pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de ulei. Deci aranjam rondeaua de mamaliga, ciupercile de jur imprejur, pe mamaliga vom aranja ciupercile care au fost in tava cu sosul de tomate, iar deasupra vom pune bucata de muschi de poc si in varf o rosie cherry concase. Aranjam farfuria ca in fotografiile alaturate si servim.

 Pofta buna.

                       

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din muschi de porc cu piure de cartofi