Muschi de porc cu sos de mere si morcovi glazurati

de Satisfyyourcravings in Porc, 15 Apr 2016 | 2400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere verzi
  • 1 cm ghimbir proaspat
  • 150 grame orez brun
  • 200 grame morcovi mici
  • 200 grame fasole verde
  • 220 grame muschi de porc degresat
  • 1/2 bucata nuscoara
  • 8 frunze salvie
  • ulei de masline
  • 2 portocale
  • 2 linguri iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu sos de mere si morcovi glazurati:

Se taie merele in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie cuburi. Se curata ghimbirul si se toaca. Se fierb impreuna in 300 ml de apa, la foc mare, timp de 10 minute, amestecand frecvent.

Se transforma totul in pasta folosind un blender. 

Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se gatesc morcovii la aburi, timp de 20 de minute. In ultimele 4 minute, se adauga si fasolea.

Se presara carnea cu sare, piper, frunzele de salvie tocate si nuscoara. Se prajeste intr-o tigaie, impreuna cu morcovii si 1 lingura de ulei, 4 minute pe parte sau pana prinde o culoare aurie. 

Se lasa carnea sa se odihneasca cateva minute pe un platou. 

Se reduce focul la mic si se adauga sucul de portocale peste morcovi. Se scutura tigaia din cand in cand, pana cand morcovii sunt glazurati. 

Se taie carnea felii si se aseaza pe un platou impreuna cu orezul si legumele. 

Se amesteca iaurtul cu 1/2 din catitatea de sos de mere (pastrand restul pentru alta ocazie) si se adauga peste carne. Se toana deasupra sosul din tigaia in care au fost gatiti morcovii si se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de mere si morcovi glazurati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca a la Vladut