Muschi de porc impletit

de Criss in Porc, 30 Ian 2011 | 9330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2-3 carnati subtiri
  • 3 bucati usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar vin rosu
  • condimente pt. friptura de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc impletit:

Muschiul se taie pe lungime in trei parti egale, fara insa a-l taia de tot la un capat. Se condimenteaza, se impleteste si se infig din loc in loc bucati de carnati si de usturoi.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei, se aseaza muschiul impletit, peste carne si pe langa carne se pun felii de ceapa, se toarna un pahar de vin rosu, se acopera vasul cu folie  de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 de minute sa se rumeneasca friptura. Se serveste cu garnitura preferata. Eu am facut piure de cartofi si amestec de legume mexicane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc