Muschi de porc la tava

de alilianaa in Porc, 3 Ian 2016 | 792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g muschi de porc
  • o lingurita unt
  • sare
  • o ceasca ulei
  • 2-3 foi dafin
  • un varf de lingurita de cimbru
  • 7-8 catei de usturoi
  • 7-10 boabe de piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Muschiul de porc se curata de pielite, grasime nefolositoare etc. Cu varful cutitului realizam niste,, copci" in care introducem cate un catel de usturoi, Ungem bine muschiul cu sare, unt, cimbru. Intr-o tigaie punem putin ulei la incins. Cand este gata, punem carnea. Lasam carnea cate 2-3 minute pe fiecare parte pana face o crusta. Transferam carnea intr-o tava, adaugam uleiul din tigaie peste carne in tava, punem foi de dafin , piper boabe, cativa catei de usturoi, putin ulei ( daca mai este nevoie) si apa. Pret  de o ceasca si jumatate ( cca 200 ml). Daca vi se pare mult,puneti mai putina. Am introdus tava la cuptor si am lasat-o 15 minute, dupa care scoatem carnea si o rasucim putin, avand grija sa o stropim cu sucul din tava. Mai lasam si tava la cuptor pentru 30-de minute si oprim aragazul. 

Se taie felii si se serveste dupa preferinta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschi de porc la tava 420689
retete culinare - Muschi de porc la tava 420690

COMENTARII (18)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:05

Bun si satios!

reisnaor_2006 1

04.01.2016, 20:19

o bunatate

alilianaa 1

04.01.2016, 20:20

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21