Muschi de porc umplut cu crema de leurda

de silvi0ara in Porc, 1 Feb 2012 | 1486 vizualizari

 

Sa nu ma intrebati de unde am leurda.Va zic eu,de asta vara.Cum eu nu am putut posta retete mult timp,acum se pare ca le vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 2 bc muschi de porc
  • 1 legatura leurda
  • 200g crema de branza
  • sare si piper
  • Prntru sos:
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 200g ciuperci
  • 2-3 fire leurda 

             

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc umplut cu crema de leurda:

Se ia muschiul, se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam. Asezonam cu sare si piper.

Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt. Asezam pe lungimea muschiului crema, apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara. Luam o folie de aluminiu, o ungem cu putin ulei, presaram sare si piper si il infasuram bine, iar capetele le strangem bine. Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.

Cat timp se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei, iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana si firele de leurda tocate marunt. Le servim impreuna cu o garnitura de orez .

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschi de porc umplut cu crema de leurda 143734
retete culinare - Muschi de porc umplut cu crema de leurda 143735
retete culinare - Muschi de porc umplut cu crema de leurda 143736
retete culinare - Muschi de porc umplut cu crema de leurda 143737

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

02.02.2012, 13:21

sufletista,diana_k,

mena29 1

03.02.2012, 15:25

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:18

Ce minunat gust trebuie sa-i dea leurda

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55