Muschi de vita cu legume la cuptor

de nico15 in Vita, 14 Noi 2010 | 10870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de muschi de vita
  • 200 gr mazare prefiarta
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir praz
  • 4 morcovi potriviti
  • sare,
  • ulei,
  • piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu legume la cuptor:

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie cubulete iar daca sunt mai mici se pot lasa si intregi, acesatea se pun in ulei si apa, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, se sareaza si pipereaza.

Carnea se prajeste in prealabil in unt cand a prins culoare se scoate si se pune in tava la cuptor langa legume, se verifica din cand in cand, se lasa aproximativ 30 de minute.
Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mamaieelena 1

14.11.2010, 20:47

sunt prima care gust din aceasta mancare delicioasa si careia ii voi da si 5 furci?

nadina73 1

15.11.2010, 11:13

mamaieelena ai zis ca pui 5 f dar nu le-ai pusnici o problema le-am rezolvat eu

nico15 1

15.11.2010, 16:02

tare de tot

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor