Muschi de vita in sos italian

de Brindusa in Vita, 5 Feb 2011 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mediu
  • 1 bucatica de telina
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml vin alb (sau supa de carne)
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cate 1 lingurita: oregano si maghiran uscat
  • piper verde macinat si sare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in sos italian:

Taie marunt ceapa si usturoiul

Rade pe razatoarea mica morcovul si telina

Incalzeste uleiul intr-o cratita. Pune carnea (uscata cu prosoape absorbante) si prajeste-o la foc mare, pana ce devine aurie pe toate partile

adauga ceapa si usturoiul si lasa sa se caleasca 3-4 minute

adauga morcovul si telina. Amesteca bine. Lasa 2-3 minute la foc mare. 

pune oregano si maghiran. Amesteca bine

Pune vinul si apa. Adauga 1/2 lingurita de sare si un praf de piper verde. Lasa la foc mare pana ce da un clocot, apoi da focul foarte mic.

fierbe la foc mic 1 ora. Pune pasta de tomate si amesteca. Daca sosul a scazut foarte tere, poti adauga putina apa. 

Lasa la fiert pana ce carnea e fiarta. 

Potriveste de sare si piper

Serveste cu garnitura de cartofi natur.

 

RETETA IN IMAGINI

Muschi de vita in sos italian-0
Muschi de vita in sos italian-1
Muschi de vita in sos italian-2
Muschi de vita in sos italian-3
Muschi de vita in sos italian-4
Muschi de vita in sos italian-5
Muschi de vita in sos italian-6

COMENTARII (8)

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

05.02.2011, 21:23

Aromata si apetisanta

Brindusa

Brindusa 1

05.02.2011, 22:05

epurasha2bb

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:58

felicitari pt.aceasta reteta !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!