Muschi de vita la cuptor

de lilik in Vita, 11 Ian 2011 | 13706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg muschi de vita
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • condimente
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 2 litri de supa de carne
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Curatam morcovii,telina si cartofii ii spalam si ii taiem cubulete(mai mari).

Punem pe aragaz o tigaie cu putin ulei la incins si punem muschiul sa se rumeneasca pe toate partile,apoi stingem cu un pahar cu vin,acoperim si lasam sa se evapore vinul,avand grij sa intoarcem muschiul.

Cand s-a evaporat punem muschiul intr-o tava,punem imprejur legumele,condimentam dupa preferinta,punem 2 polonice de supa si dam la cuptorul incins la 180°-200°.

Trebuie sa stea cam 2 ore daca nu mai mult si trebuie sa avem grija sa il tinem tot timpul umed si sa-l intoarcem pe toate partile.

Ca sa stim daca e gata il putem taia pe mijloc sa vedem cum e.

Cand e gata il feliem si il servim cu sos din tava pus deasupra.

Ca si garnitura putem servi legumele din tava sau ceea ce ne place mai mult.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschi de vita la cuptor 76873
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 76875
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 76876

COMENTARII (23)

mena29 1

11.01.2011, 21:04

Buun!

lacrimioara 1

11.01.2011, 22:57

lilik 1

12.01.2011, 09:38

Rocsi,Gaby,Mena,Lacramioara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21