Muschi de vita la cuptor

de sebirizescu in Vita, 4 Ian 2016 | 1714 vizualizari

 

Masa de revelion

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita

Pentru marinat:

  • rosmarin
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin rosu

Pentru sos:

  • 1-2 fire ceapa verde
  • 1 lingurita mustar cu boabe
  • 2 linguri de smantana

Legume:

  • 2-3 morcovi
  • 2 bucati telina
  • 2-3 pastarnac
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore.

Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform.

Se prajeste intr-o tigaie in ulei de masline cate 3 min pe fiecare parte,se muta in vasul roman,se pune vin alb si ulei de masline,se acopera cu capacul si se lasa la cuptor 1 ora.

Sosul se face din 2 linguri de smantana se amesteca cu mustar si ceapa verde.

Legumele: pastarnacul, telina si morcov se fierb in apa cu sare,iar cand sunt firte se soteaza cu unt intr-o tigaie si se condimenteaza cu piper si sare.

Carnea se taie felii si se serveste cu sosul format.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420868
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420869
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420870
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420871
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420872
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420873
retete culinare - Muschi de vita la cuptor 420874

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.01.2016, 20:20

Foarte fain ti-a iesit!

mirela0911 1

05.01.2016, 22:42

Cat de bine arata!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:58

nu simona,ea era deja plecata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55