Muschi de vita la rotisor

de cccris in Vita, 5 Feb 2010 | 5405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschi de vita
  • vin
  • otet
  • mustar cu boabe
  • zahar brun
  • piper
  • busuioc
  • ketchup
  • sos Worcestershire
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la rotisor:

Am tot cautat pe net o reteta de muschi de vita la rotisor, dar nu am gasit nimic. Am riscat si am facut dupa capul meu. Eram convinsa ca o sa fie tare carnea. Am marinat vita cam 3 ore cu vin, otet, mustar cu boabe, zahar brun, piper, busuioc, ketchup, sos Worcestershire . Nu va pot zice cantitatile, am pus din ochi intr-o punga si am aruncat carnea acolo, am agitat bine sa se umple de mirodenii. Am asezat muschiul pe rotisor, am stropit cu putin ulei si am dat focul cit de mic am putut. A durat aprox 80min. S-a ars putin pentru ca la sfirsit nu am mai avut rabdare si am dat focul mai tare. A fost surprinzator de frageda carnea avind in vedere ca nu era vitel, ci vita. Incercati si voi!

 

COMENTARII (4)

madi_marin 1

06.02.2010, 13:46

eu n-am facut decat pui la rotisor, dar o sa incerc si vita ca asta pe care ai pregatit-o tu imi place tare mult cum arata.....

elena1988 1

10.02.2011, 16:27

adicutza2007 1

13.11.2011, 17:34

sa stii ca o sa il incerc! arata super!felicitari1

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04